Betaling

ORNAMENT.NO utfører sikker betaling via PayPal, Vipps eller bankoverføring:

Direkte bankoverføring
Når du velger «Bankoverføring» i kassen vil ordrebekreftelse sendes deg på mail med nærmere informasjon om hvordan betaling skal foretas. Du bli gitt nødvendig info om vår bankkonto som betalingen skal sendes til. Bruk ordrenummeret ditt som betalingsreferanse.

Vi kan dessverre ikke reservere varene mer enn 48 timer. Hvis ikke betaling er registrert innen fristen må vi dessverre annullere ordren, det vil si varereservasjon blir opphevet uten varsel slik at varen kan bli solgt til en annen kunde.

Vipps
Vipps er Norges mest populære betalingstjeneste. Se vår veiledning på hvordan du kan enkelt betale med Vipps her.
Vær oppmerksom på at varen ikke blir reservert før vi har mottatt betalingen.

PayPal
PayPal er den tryggeste og enkleste metoden for å betale på Internett. Ved hjelp av tjenesten kan alle betale slik de ønsker – via kredittkort, bankkontoer eller kontosaldoer. Se vår veiledning på hvordan du kan betale med PayPal eller bank/kredittkort her.

PayPal konto/saldo
Du kan velge enten å betale med PayPal-saldo eller med PayPal konto som er knyttet til bank eller kredittkortet ditt.

Med PayPal kan du betale for varer med betalingskortet ditt uten å avsløre kontonummeret. Du kan koble betalingskortet ditt opp mot PayPal-kontoen, slik at du ikke behøver å skrive inn kortnummeret ditt eller adressen din hver gang du handler. Bare logg på PayPal og betal raskt med noen få klikk.

Bank/kredittkort via PayPal
Man kan også betale med et bank- eller kredittkort (VISA, Mastercard, Visa Electron og Maestro) via PayPal løsningen. Man trenger ikke å ha PayPal-konto selv for å betale med bank- eller kredittkort. Under PayPal´s betalingsprosessen finnes det et valg for de som ikke har PayPal konto. For mer informasjon, se www.paypal.no. Merk at bank- eller kredittkortnummer oppbevares ikke av oss.

Vipps

Hvordan bruke Vipps til å betale for ordre du har bestilt hos oss:

PayPal

Hvordan bruke PayPal eller bank/kredittkort via PayPal: